Ιατρείο Δερματολογίας - Αισθητικής και Laser

Η σωστή εφαρμογή της αισθητικής είτε αφορά “περί το καλόν, ήτοι περί το κάλλος”, αποτελεί ανάγκη – τόσο της σύγχρονης γυναίκας όσο και του άνδρα – και όχι πολυτέλεια.

Έτσι, οποιαδήποτε ανησυχία ή τυχόν προβληματισμός σας, στον τομέα της αισθητικής για την απόκτηση και διατήρηση της καλής υγείας του δέρματος σε πρόσωπο και σώμα, αποτελεί για μας πρόκληση προς αντιμετώπιση και επίλυση.

Ιατρείο Δερματολογίας - Αισθητικής και Laser

Ο τομέας της κοσμετικής δερματολογίας, έχει τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα διευρυνθεί.

Άνδρες και γυναίκες εργάζονται σκληρά και δεν έχουν χρόνο να μείνουν μακριά από την επαγγελματική και κοινωνική τους ζωή για μεγάλο διάστημα.

Έτσι οι προσπάθειες των επιστημόνων επικεντρώθηκαν και πέτυχαν την ανάπτυξη μεθόδων και διαδικασιών βελτίωσης της εμφάνισης του δέρματος που δεν απαιτούν πολύωρες επεμβάσεις, ούτε μεγάλο χρόνο αποκατάστασης, αλλά χρειάζεται να επαναλαμβάνονται ανά ορισμένα χρονικά διαστήματα.

Επίσης, πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό, το κόστος των μεθόδων αυτών δεν είναι απαγορευτικό για το βαλάντιο του μέσου Έλληνα.

Η Μέθοδος της Δερμοαπόξεσης (PEELASE, ECOPEEL).

Η θεραπεία αυτή, βασίζεται στο βομβαρδισμό του δέρματος με μικροσκοπικούς κρυστάλλους οξειδίου του αλουμινίου. Οι κρύσταλλοι απομακρύνουν με τρόπο απαλό τα στρώματα της επιδερμίδας.

dermoapoksesi-1 dermoapoksesi-2

Έτσι επιτυγχάνεται:

  1. Η μηχανική και θερμική διέγερση των ινοβλαστών της επιδερμίδας για τη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
  2. Βελτίωση της μικροκυκλοφορίας.
  3. Ανάπλαση των λειτουργιών και των δομών της επιδερμίδας για μια ουσιαστική και σε βάθος αναζωογόνηση της. Όλες οι παράμετροι της θεραπείας ελέγχονται με ηλεκτρονικό τρόπο. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο, στο λαιμό, στο ντεκολτέ και στις ραβδώσεις. Τα καλύτερα αποτελέσματα ανάλογα με το μέγεθος του υπάρχοντος προβλήματος τα έχουμε μετά από οκτώ έως δέκα εφαρμογές και συντήρηση ανά ένα έως δύο μήνες. Έτσι έχουμε ανανέωση των κυττάρων ανά 50-80 τα εκατό. Η μέθοδος που είναι κατάλληλη για άνδρες και γυναίκες για όλους τους τύπους του δέρματος απαλύνει σημαντικά τα σημάδια της ακμής, τους διηυρισμένους πόρους, εξομαλύνει ουλές και άλλες ατέλειες, εξαλείφει ή μειώνει σημαντικά το βάθος των ρυτίδων. Γρήγορα, χωρίς πόνο, χωρίς χημικά και χωρίς χρόνο παραμονής στο ιατρείο ή στο σπίτι, οι περισσότεροι επιστρέφουν άμεσα στην εργασία τους βλέποντας από τη πρώτη κιόλας θεραπεία, βελτίωση στην υφή και εμφάνιση της επιδερμίδας τους.

Η μέθοδος της δερμοαπόξεσης μπορεί να συνδυαστεί παρουσιάζοντας εξαιρετικά αποτελέσματα με άλλες αισθητικές παρεμβάσεις όπως:

  1. Laser αντιγήρανσης.
  2. Ελαφρά ή βαθύτερα peelings.
  3. Τη μέθοδο Botox και υαλουρονικού σε σειρά για γρήγορη εξάλειψη των ρυτίδων.
  4. Εμφυτεύματα.
  5. Μεσοθεραπεία.

Η εξατομίκευση των μεθόδων, η σωστή επιλογή και ο συνδυασμός τους από έναν έμπειρο δερματολόγο, εγγυάται ένα ασφαλές και όμορφο αποτέλεσμα.

icon 01-new-02

icon 02-new-02

icon 03-new-02

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ: 14:00 - 20:00

ΤΡΙΤΗ: 09:00 - 15:00

ΤΕΤΑΡΤΗ: 09:00 - 15:00

ΠΕΜΠΤΗ: 12:00 - 20:00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 09:00 - 15:00

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρήγα Φερραίου 91

26221- Πάτρα

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2610 224 884

ΚΙΝΗΤΟ: 6974 71 75 72

EMAIL: mparmpani@gmail.com

NEWSLETTER

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τα τελευταία μας νέα, άρθρα και δημοσιεύσεις.

ΧΑΡΤΗΣ